Dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild uit elkaar zijn, maakten ze onlangs zelf bekend op Instagram. Van ruzie is geen sprake, maar wat is dan wél de echte reden van de breuk? Op haar website onthult Olcay de ware reden.

In een bericht op Instagram kondigde Olcay de relatiebreuk met Ruud aan. ,,Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie”, liet ze aan haar volgers weten. Waarom de twee dan een punt achter de relatie hebben gezet, werd niet duidelijk uit de post.

Geen passie

Op haar website schrijft Olcay nu dat zij en Ruud ‘nooit echte ruzies of discussies’ hadden, maar dat ‘echte passie’ ontbrak. ,,Natuurlijk zijn er veel mensen die liever met hun beste vriend hun leven doorbrengen en ik begrijp dat ook zeker. Niets is fijner dan met iemand zijn die je vertrouwt en die goed in elkaar steekt. Toch was er steeds die twijfel bij ons beiden die op verschillende momenten terugkwam”, aldus Olcay.

Loodzwaar

De maanden voor de breuk waren dan ook loodzwaar, vervolgt ze. ,,En na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt om alleen verder te gaan. Best lastig als je iemand echt heel leuk vindt, maar echt meer als beste vriend dan als levenspartner. Het is veel makkelijker als je iemand niet leuk vindt.”

12 dates

Olcay wordt naar eigen zeggen voortdurend benaderd door productiebedrijven om mee te doen aan datingprogramma’s. Zo is Olcay gevraagd voor 12 dates, een datingprogramma waar Iris Hond eerder aan meedeed. Maar aan daten wil Olcay absoluut niet denken, zeker niet nu ze nog met Ruud onder één dak woont. ,,We wonen nu nog samen in een huis dus ik ben heel erg benieuwd hoe dat zal voelen als hij er echt niet meer is”, vervolgt Olcay. ,,Wellicht ga ik me dan zo vervelen dat ik toch opeens op 12 dates wil. Ik denk het niet, sterker nog: ik weet het zeker.”

Steun

Olcay kan op een hoop steun rekenen van haar lezers. ,,Neem rustig je tijd! Laat je vooral niet opjagen voor welk programma dan ook”, reageert een lezer onder haar verhaal. Een ander is het daarmee eens. ,,Het is niet makkelijk alleen, maar je wordt wel veel sterker.”

Bron: