Rob Kemps geniet met volle teugen van zijn relatie met Stephanie Klaver, de achtergronddanseres voor wie hij de moeder van zijn twee kinderen achterliet. Volgens Yvonne Coldeweijer maakte Rob op een heel pijnlijke manier een einde aan zijn relatie met Miriam. ,,Hij liet een briefje achter op de keukentafel.”

Rob Kemps is tot over zijn oren verliefd en íedereen mag het weten: afgelopen vrijdag verscheen hij voor het eerst samen met zijn nieuwe vriendin Stephanie op de rode loper. De twee waren aanwezig bij de première van de musical Piaf. Uiteraard deelt Rob dat met zijn volgers op Instagram. ,,Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, schrijft Rob bij een serie foto’s met Stephanie.

Briefje op de keukentafel

Die foto’s moeten ongetwijfeld pijnlijk zijn voor zijn ex Miriam, met wie Rob twee kinderen heeft. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Miriam onlangs op het schoolplein verteld hoe Rob een punt achter hun relatie heeft gezet. ,,Ik hoor net van een schoolplein-spion dat de ex van Rob daar heeft verteld dat hij een briefje op de keukentafel had achtergelaten, waarop stond dat hij haar verliet en met zijn minnares naar Parijs vertrok”, meldt Yvonne op haar juicekanaal. ,,De moeders in Best walgen hier nog steeds van.”

Met minnares naar Parijs

Daarnaast gebeurde er op het moment dat Rob naar Parijs vertrok, iets bijzonders in Nederland. Dochtertje Lola zette namelijk haar eerste stapjes. ,,Tegelijkertijd verscheen op de Instagram van zijn ex Miriam een filmpje dat een van hun kindjes, die nog net niet één jaar oud is, de eerste stapjes heeft gezet”, vertelde Patty Brard in Shownieuws. ,,Dat zijn toch wel van die momenten dat je als vader eigenlijk wel bij je kind hoort te zijn en bij de moeder van je kind. Ik vind het toch wel een beetje ongepast.”

Ex Miriam

Dat Miriam het moeilijk vindt om verder te gaan als alleenstaande moeder, bleek wel uit haar reactie op Instagram. ,,God verwijdert mensen uit je leven omdat hij gesprekken hoorde die jij niet hoorde”, luidde de tekst die ze destijds op Instagram deelde. ,,De ex van Rob Kemps heeft het nog steeds moeilijk met de break-up”, concludeerde Coldeweijer.

Bron: