Olcay Gulsen komt maar niet van haar ex-vriend Frans Ghazi af: ze trof hem meerdere keren in de rechtszaal omdat zijn moeder zegt dat zij Olcay 100.000 euro heeft geleend, iets wat Olcay stellig blijft ontkennen. ,,Gulsen liegt de hele boel bij elkaar”, zegt de advocaat van haar ex-schoonmoeder.

Er lijkt maar geen einde te komen aan het conflict tussen Olcay en Margot Verlaan, de moeder van Olcay’s ex-vriend Frans. In juni en oktober stonden de twee tegenover elkaar in de rechtszaal. Volgens Margot heeft ze in 2015 100.000 euro geleend aan haar toenmalige schoondochter, maar volgens Olcay klopt daar niets van. Zij zegt juist dat dat bedrag een terugbetaling was van Frans aan haar, vanaf de bankrekening van zijn moeder.

Aanvullend bewijs

Volgens Olcay kampte Frans tijdens hun relatie met financiële problemen en leende zij hem grote sommen geld. Ook zegt ze dat ze de moeder van Frans pas in 2016 voor het eerst had ontmoet, dus dat ze helemaal geen geld van haar geleend kán hebben. Na de rechtszaak werd verwacht dat er begin dit jaar een uitspraak zou komen, maar dat is tot op heden niet gebeurd. Volgens mr. Bram Mous, de advocaat van Margot, komt dat omdat er aanvullend bewijs is ingebracht.

Foto’s

,,De heer Ghazi heeft foto’s gevonden uit december 2014 waarop te zien is dat Gulsen tijdens het kerstdiner gezellig met Verlaan een wijntje drinkt”, vertelt hij in gesprek met weekblad Story. ,,Er zijn die dag een aantal foto’s gemaakt. Die heb ik ingebracht. Daarmee tonen wij aan dat Gulsen heeft gelogen en zij en mevrouw Verlaan elkaar wel degelijk al voor de geldlening hebben ontmoet.”

‘Olcay liegt alles bij elkaar’

Volgens Mous trekt Olcay de echtheid van de foto’s in twijfel. ,,Zo kunnen we nog een tijd door blijven emmeren. Dus ik heb ook bij de rechtbank het aanbod neergelegd: willen jullie een externe deskundige de echtheid en betrouwbaarheid van deze foto’s laten aantonen?”, aldus Mous. ,,De verweren van de tegenpartij beginnen irritant te worden. Ze zijn ook niet onderbouwd. Gulsen liegt de hele boel bij elkaar.”

‘Onder druk gezet’

Olcay vertelde al eerder dat ze door haar ex-vriend onder druk is gezet, iets wat volgens haar nog steeds gebeurt. ,,Ik ben de afgelopen weken enkele keren gebeld door kennissen die onder druk worden gezet om valse getuigenissen te doen”, aldus Olcay. Op de zaak wil Olcay verder niet ingaan. ,,Ik wil me niet laten verleiden om mee te gaan in het spel dat zij spelen.”

Bron: