Gaby Blaaser is in ons land zeker geen onbekende, vooral op Instagram weet ze heel wat aandacht te trekken dat komt zeker ook door haar ‘eye catching pikante’ kledingstukken, maar daar hebben vele volgers helemaal geen moeite mee. Zo probeerde ze kort geleden een broekje (size: small) te dragen met haar medium achterwerk.

Broekje gaat niet over haar achterwerk
Op Instagram heeft de actrice, model en presentatrice intussen al duizenden volgers. In een video is te zien hoe Gaby met alle moeite haar broekje over haar achterwerk probeert te trekken. Lukt het haar? Met die achterwerk, tuurlijk niet! De oorzaak van waarom dit niet lukt, wijst ze in hetzelfde filmpje. Want in de vervolging van de video is te zien hoe ze Squats, lunges en noem maar op doet.

De natuur heeft hulp nodig

“Al tien jaar botox ik elke rimpel weg: op mijn voorhoofd, tussen mijn wenkbrauwen, mijn kraaienpootjes en ik spuit ook fillers in mijn lippen. Voor mij is dat hetzelfde als een tandartsbezoek elk halfjaar”, ‘vindt het geen schande als je de natuur een handje helpt’. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik iemand die gelukkig is.” vertelde Gaby een tijdje geleden aan &C. Met andere woorden niet alleen door de gym blijft en lijkt ze fit, maar ze helpt de natuur een handje.

Bron: