We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Als de school begint, willen ouders voor de grote dag een foto van hun kind.

Dat was onlangs het geval voor Brooke Millis, die op het punt staat naar school te gaan in Auburn, Alabama, VS. Haar moeder markeerde het nieuwe schooljaar met een nieuwe foto van haar dochter. Beiden waren tevreden en gelukkig, maar toen ze achteraf naar de foto’s keken, waren ze stomverbaasd. Een ongenode gast werd gefotografeerd.

Terug naar school gaan na een lange zomer kan vaak bijzonder zijn. De zomervakantie is voorbij en het nieuwe semester staat op het punt te beginnen. Terug naar school is ook een speciale dag voor ouders. Ouders met oudere kinderen zien hun kinderen in de praktijk steeds meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid op zich nemen. Om de grote start van de school te herdenken, doen veel ouders hetzelfde.

Het is ook een geweldige manier om je eerste schooldag te herinneren en in de toekomst op die tijd terug te kijken.

Maar toen moeder ShaneJoy Mills deze foto van haar dochter Brooke Mills maakte, kreeg ze iets meer dan ze had verwacht.

Aanvankelijk merkte ze niets verkeerds of ongewoons aan de foto op. Op het eerste gezicht ziet de foto van Brook Mills er prachtig uit. Maar toen de moeder een detail op de foto goed bekeek, kon ze haar ogen niet geloven.

‘Mijn god, dat was verschrikkelijk! Ik nam twee foto’s en zei tegen Brooke: “Laat alsjeblieft je tanden zien als je lacht. En toen zag ik de slang”, zei Mills tegen WRBL.

“Ik zei: ‘Brooke kom hier’, en ze keek me raar aan.” Dus ik zei: “Brooke, ga nu weg bij de boom.” Ik zei het kalm, maar ik wist zeker dat mijn gezicht alles zei. ”

De slang past perfect in de schors en is bijna onzichtbaar.

Het bericht van de moeder werd honderden keren gedeeld op sociale media. Gelukkig probeerde de slang gewoon de show te stelen door er goed uit te zien op de foto en niemand pijn te doen.

Bron: