Verlegen deelnemers in Lang leve de liefde zijn natuurlijk niet erg boeiend om te kijken. Als kijkers is het juist leuk om te kijken naar twee spraakmakende types. Gelukkig weet het programma de kijkers hier vaak mee te verwennen. Deze week konden we kennismaken met de deelnemers Maarten en Melany.

Een leuke match

Bij binnenkomst in de villa zijn Maarten en Melany direct onder de indruk van elkaar. Ze beginnen met drie kusjes, wat in het begin even niet helemaal goed lijkt te gaan.

Melany was namelijk vergeten dat het in Nederland drie kusjes zijn in plaats van twee. Nadat de twee plaatsnemen aan het keukeneiland van de villa, gaan de gesprekken letterlijk alle kanten op. Melany wil al gauw weten wat voor werk Maarten doet. Maarten geeft aan dat hij werkt met mensen met gedragsstoornissen.

Melany reageert direct gekscherend: ‘Oh, dan kun je wel direct met mij aan de slag’. Wat ze daar precies mee bedoelt maakt ze niet meteen duidelijk.

‘Spicy vragen’

Al snel slaat het gesprek om naar een ander onderwerp. “Doe je veel one night stands? Want je bent schorpioen en schorpioenen zijn heet.”

Maarten geeft voorzichtig toe dat hij dit in het verleden geregeld gedaan heeft. Toch wil Melany nog veel meer pikante vragen weten.

Een trio

“Als je in een relatie met mij bent, verlang je dan naar een trio? Zeg maar gewoon, zeg maar gewoon”. Maarten blijft stil, maar besluit uiteindelijk met nee te antwoorden. Al snel wordt duidelijk dat Maarten in het verleden wel al trio’s heeft gehad.

Als laatste wil Melany nog weten of Maarten van dirty talk houdt. Maarten geeft aan dat hij hier zeker niet vies van is. Melany is direct enthousiast en wil weten wat hij dan zegt?

Nadat hij er even over na kon denken komt hij met: “Ik wil je opeten, swa”… Als dat geen wippen wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Bron: