Er was een tijd dat Famke Louise hard op weg leek om de hitlijsten te bestormen met haar muziek. Zo scoorde ze met nummers als ‘Op me monnie’ en ‘Vroom’ behoorlijke Top40 noteringen. Inmiddels zijn we alweer 7 jaar verder maar is Famke nog altijd maar 25 jaar oud. Samen met oud-profvoetballer Denzel Slager heeft ze een kindje en ook haar carrière heeft een drastische wending gekregen.

Zoals je wellicht wel weet harkt Famke nu bakken met geld binnen doormiddel van het maken van vieze content. Daarvoor moet je dan wel betalen natuurlijk en dat kan per foto of via een maandabonnement. Overigens begint Famke nog rustig. Voor nu zien we voornamelijk foto’s in pyjama of uitdagende kleding.

Op Instagram deelt ze zo nu en dan ook een voorproefje. Echter zijn de reacties op de foto waarin ze zich in haar kruis laat fotograferen niet allemaal heel erg positief: ‘Als ik een moeder zoals jij had, zou ik haar verlaten’ en ‘Wat is het toch een plankie eh wie betaald er nou voor om te kijken naar haar whaauw’.

Bron: