De familie Pfaff heeft dit jaar voor het eerst de feestdagen apart gevierd. Normaal gesproken vieren Kelly Pfaff en haar ouders Kerstmis samen met haar schoonouders. Jean-Marie Pfaff, de voormalige doelman en Kelly’s vader, vond het dit jaar belangrijk om iedereen zijn beste wensen te geven. Hij stuurde daarom een WhatsApp bericht in verschillende talen zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits en Turks, ook naar Qmusic producer Niels. Kelly was verbaasd over de fouten in het Engels en Niels vond het ook grappig. Jean-Marie had moeite met het onthouden van de talen en gooide alles door elkaar. Kelly was onder de indruk dat haar vader het bericht zelf had geschreven.

Alles door elkaar

“Oh my God, hij stuurde mij dat door en ik zeg tegen hem: ‘Ik verschoot! Wat was dat?’ ‘Ja, Kelly. Ik moest mij zo focussen op dat Engels’, zei hij. ‘Godverdikke, met al die talen … ik wist het op de duur niet meer. Ik sloeg alles door elkaar.’

Toch was Kelly onder de indruk dat haar vader het bericht helemaal zelf had geschreven. “Niet slecht, hé?”, voegde ze er nog aan toe.

Bron: