Ik begrijp dat Roland Kahn, een Nederlandse miljonair en ex-partner van Sylvana Simons, is overvallen door de zoon van zijn ex-partner. Hij bespreekt dit in een interview met Story. Kahn is bekend als ondernemer en oprichter van de kinderkledingketen CoolCat, maar ook bekend door zijn relatie met Sylvana Simons, die nu politicus is.

Dieptepunt

Vorig jaar bracht Roland een boek uit waarin hij letterlijk en figuurlijk een boekje opendoet over Sylvana. “Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

Overval

Wat er na de liefdesbreuk gebeurde zal Roland nooit vergeten. Hij wordt in zijn woning door meerdere mannen overvallen. “De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Tot op de dag van vandaag is de multimiljonair ervan overtuigd dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was. “Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook denkt Roland brandwonden bij de desbetreffende dader te hebben gezien: het is algemeen bekend dat de zoon van Simons brandwonden heeft, omdat hij als klein jongetje een pan met kokend water van het fornuis aftrok. “Mijn vermoedens werden bevestigd.”

Trap na

Toch noemt de ondernemer de naam van zijn overvaller niet, omdat hij geen ‘hard’ bewijs heeft. Ook wil hij de zoon van zijn ex geen trap na geven: “Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”
Verder is hij niet te spreken over Sylvana’s opvoeding, maar: “Mensen hoeven ook niet alles te kunnen”, aldus de zakenman.

Sylvana wil niet op de situatie reageren tegenover Story.

Bron: