Waar ze soms in ondergoed in de sneeuw opduikt, of in een zwembad met haar billen omhoog, is het nu tijd voor een aantal plaatjes in bikini voor mevrouw Vaes.
Het is niet heel opmerkelijk dat Vaes deze beelden deelt, dit doet ze immers wel vaker via haar Instagram-pagina. Een lingerie shoot hier, een zwembad-sessie daar. Toch zijn de foto’s ook deze keer weer erg goed gelukt.

Liefdesleven

Jaimie is natuurlijk vooral bekend als ‘ex van’. En ze was niet alleen samen met de rapper, nee, ze waren ook nog eens verloofd. Een tijd geleden kwam echter naar buiten dat Jaimie en Lil Kleine nogal wat problemen hadden samen – iets met een vermeende mishandeling – en de twee gingen uit elkaar. Samen hebben ze wel een zoontje: Lío.

Na de breuk papte Vaes aan met een andere vent. Maar afgelopen maart bevestigde ze dat het alweer uit is met Afshin Momadi, die naar verluidt ook behoorlijk wat knaken op z’n rekening heeft staan. Vaes valt dus waarschijnlijk op een ‘bepaald type’. Hoe het nu zit met haar liefdesleven is overigens niet bekend.

Billetjes laten doen

Dat Vaes een heerlijk lijf heeft is duidelijk, maar vooral haar billen deelt ze graag met de wereld. Die heeft ze vrij kortgeleden ‘laten doen’ en ze is er maar wat trots op. In een zwembad op Bali, op een festival, in de sneeuw en nu voor de spiegel. Prima hoor Jaimie, wij delen die kadetjes wel met onze lezers. Geen probleem.

Bron: