Ron Brandsteder presenteert iedere vrijdagavond op NPO Radio 5 van 22.00 tot 00.00 uur het programma Ron wacht op de nacht. Vorige week was de tv-legende echter spoorloos. Hij kwam niet opdagen en daar schrokken zijn collega’s ontzettend van. Niemand wist waar hij was.

Zorgen
Het zorgde voor bizarre radio-taferelen, waar Angela Groothuizen op het laatste moment moest invallen zonder daar zelf klaar voor te zijn. Luisteraars stelden haar allerlei vragen over de afwezigheid van Ron, maar ze kon er geen antwoord op geven. Niemand kon er antwoord op geven.

Volgens Story versterkt de afwezigheid van Ron Brandsteder de geruchten dat het niet goed gaat met hem. Zij wijzen op een ‘ernstige vermagering’ en zijn totale gebrek aan energie. Ook in de televisiewereld ontstaan er nu steeds meer zorgen over wat er aan de hand is met hem. Die worden versterkt door het feit dat hij en de familie er ‘niets over willen zeggen’.

Echtgenote
Maar ook buurtgenoten maken zich volgens Story zorgen. Ron werd afgelopen weekend niet gesignaleerd in zijn woonplaats Breukeleveen. In het miljonairsdorp vraagt men zich ook af wat er aan de hand is met Brandsteder en zijn gezondheid. Het is een zeer vaag verhaal.

Yvonne Brandsteder wil tegen Story-verslaggever Nick Dijkman niet vertellen wat er speelt rondom haar man. En dat terwijl zij normaal gesproken juist heel open is. Toen hun oudste zoon Rick vorig jaar naar een afkickkliniek in Afrika ging, vertelde ze er alles over. We hopen dat er niets ernstigs aan de hand is met Ron.

Bron: