Marco Borsato en Leontine Ruiters zouden volgens verschillende berichtgevingen weer toesnellen naar een mogelijke liefdeshereniging. Weekblad Story meldt dat de twee ‘stiekeme bezoekjes’ hebben aan elkaar en dat de vonk weer is overgeslagen. De vork blijkt echter een stukje anders in de steel te steken.

Weekblad Story meldde afgelopen week: “Daar kwam Marco in zijn elektrische Porsche Taycan aanrijden, in het gezelschap van zijn dochter Jada. Marco en Jada haastten zich naar binnen, waar jongste zoon Senna zich bij hen voegde. En volgens betrouwbare bronnen zou dat niet een eenmalig bezoekje aan Leontine’s huis zijn geweest. […] Er zou sprake zijn van meerdere stiekeme ontmoetingen, waarbij de vonk opnieuw zou zijn overgeslagen tussen Marco en Leontine.” Er zijn daarbij ook foto’s van de twee verschenen waarbij Marco zijn ex-vrouw Leontine opzoekt. Yvonne Coldeweijer is even dieper in de materie gedoken en heeft uitgezocht dat deze liefdeshereniging niet voor Marco is weggelegd.

Leontine kiest niet voor Marco Borsato
Coldeweijer meldt: “Goedemorgen. Tegenstrijdige berichten in Juice-land. Story bracht afgelopen week dat Marco en Leontine weer ‘stiekeme ontmoetingen’ hebben bij Leo thuis. Nou, ik kan je vertellen… Hij komt daar sinds ze uit elkaar zijn meerdere keren per week. Niks nieuws aan. Dat heb ik destijds al lang gebracht. Story denkt dat er weer een vonk is overgeslagen. Daar geloof ik helemaal niks van.” Toch blijkt er wel een vonk te zijn overgeslagen, maar niet met Marco. Coldeweijer meldt: “Nu hoorde ik bij de podcast van Privé dat Leontine weer op Ibiza is gespot met die narcist uit Waalwijk [John Huiberts]. Dat zou goed kunnen kloppen. Ik hoorde namelijk vorige week dat Leo weer in Waalwijk is gespot. Oh nooo! […] Misschien heeft Leo aan zichzelf gewerkt en komt ze ineens wel voor 14:00 haar nest uit. Of heeft hij zich bedacht. Ze zschijnen in ieder geval samen op vakantie te zijn!”

Bron: