Bekende presentatrice en voormalig hockeyster Hélène Hendriks weet keer op keer de aandacht te trekken met haar betoverende uitstraling. Van de sportvelden tot de televisieschermen, Hélène laat niemand onberoerd. En nu zijn er enkele onthullende vakantiefoto’s opgedoken die gegarandeerd je verbeelding prikkelen.

Hélène staat niet alleen bekend om haar indrukwekkende carrière, maar ook om haar vrije geest en bruisende persoonlijkheid. Als graag geziene gast in verschillende programma’s, waaronder het spraakmakende ‘Inside Vandaag’, weet ze altijd het achterste van haar tong te laten zien. Onlangs heeft ze de aandacht gevestigd op het onderwerp van ‘zonnen zonder topje’. Vol enthousiasme deelde ze haar vroegere ervaringen van het zonnen zonder bovenstukje, maar gaf toe dat ze tegenwoordig voorzichtiger is geworden.

“Met alle camera’s en nieuwsgierige blikken om je heen heeft het niet zoveel zin meer,” merkt ze op, terwijl ze haar bezorgdheid uit over het stiekem vastleggen van deze momenten. Deze zorgen worden gedeeld door niemand minder dan Johan, die bekent dat hij ook liever niet volledig blootgesteld wordt aan het oog van de lens. “Voordat je het weet, krijgt je partner de foto te zien voordat je zelf thuis bent,” grapt hij. Zelfs de mogelijke kritiek op zijn persoonlijke verzorging laat hem koud. Hélène reageert direct: “Nou, dan hebben ze niet goed gekeken.” Het is duidelijk dat ze trots is op haar eigen onberispelijke uiterlijk.
Hoewel het tijdperk van zonnen zonder bovenstukje voor Hélène tot het verleden behoort, dankzij ongewenste paparazzi en nieuwsgierige toeschouwers, hoeven bewonderaars niet teleurgesteld te zijn. Ze straalt ze nog steeds als nooit tevoren. De betoverende vakantiefoto’s die we hieronder tonen, laten zien dat Hélène, met haar 42 jaar niemand onberoerd laat.

Kijk en laat je meeslepen door haar charme:

Bron: