Een vrouw (31) uit Colorado in de Verenigde Staten is zwanger van een jongen van dertien, die haar mama noemt.

De jongen en Andrea Serrano kennen elkaar ontzettend goed. De vrouw was een vertrouwenspersoon voor de jongen. Hij noemde haar zelfs steevast mama.

De vrouw had echter heel andere plannen met het jochie. Ze r@ndde hem aan en dwong hem om samen met haar naar bed te gaan. Dit had echter enorme gevolgen. Serrano is inmiddels in verwachting van de jongen.

De zaak kwam aan het licht toen de jongen huilend aan een gedragstherapeut vertelde wat hem was overkomen. Die meldde de situatie meteen bij de autoriteiten.

Andrea werd in juni 2022 opgepakt. Tijdens het verhoor bekende ze dat ze de lakens had gedeeld met de minderjarige jongen.

Ze riskeert nu tien jaar achter de tralies. Het parket bood haar echter een zogenaamde plea deal aan, die ze gelijk aanvaardde.

De vrouw moet zich laten registreren als zedendeliquent en de straf is alleen maar voorwaardelijk.

Dat veroorzaakte heel wat onrust bij de familie van de jongen. De biologische moeder van de jongen is woedend. “Mijn zoon is een tiener wiens jeugd is afgepakt.”

“Ze dwong hem om het bed met haar te delen, en nu is hij verplicht om vader te zijn. Hij wilde dit nooit en is helemaal kapot. En wat doet de overheid?”

“Andersom, een 31-jarige man met een 13-jarig meisje, had dit heel anders gelopen. En dan kreeg Andrea ook nog eens de volledige voogdij.”

Bron: