Lee Towers verblijft al enkele weken in een revalidatiecentrum nadat hij in januari met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Moeten we ons zorgen maken om de 76-jarige zanger?

Eind januari vertelde Lee Towers in Story al dat hij thuis over een stuk tapijt was gestruikeld en zijn linkerheup brak bij die val. Hij werd met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht waar hij meteen geopereerd werd.

Ondertussen kan Story echter goed nieuws brengen over Lee Towers. Nadat de zanger enkele weken doorbracht in een revalidatiecentrum lijkt zijn herstel vlotter dan verwacht te verlopen. Lee vertelt daarover het volgende…

“Het is maar een klein obstakel, het is geen ongeneeslijke ziekte”, aldus Lee Towers in Story. Al viel één iets hem zwaar…

Lee Towers was nog nooit zo lang gescheiden van zijn echtgenote Laura. Zij bezocht hem dagelijks in het revalidatiecentrum, maar ’s avonds ging ze alleen naar huis en bleef Lee achter: “Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. We zijn altijd samen geweest”, getuigt Lee Towers in Story.

Bron: