All-you-can-eat restaurants: wij zijn er dol op. Natuurlijk moet je je grenzen kennen. Danielle Shapiro, 24, uit Mountain View, VS, at te veel sushi en belandde in het ziekenhuis.

Via sociale media ging Daniëlle op een buis in een ziekenhuisbed liggen om te laten zien wat er echt aan de hand was. Ze liet een video zien waarin ze sushi tot de rand propte toen ze eerder op de dag te gast was in een restaurant.

32 sushirollen

Ze kan onbeperkt sushi eten voor $ 50. Het sprak haar aan en ze zei dat ze “waar voor je geld” wilde. “Ons diner duurde ongeveer twee uur. Maar omdat we zo vol zaten, moesten we elke keer een pauze nemen.”

Ondertussen stond Danielle verschillende keren op ontploffen. Niet gek, want in twee uur tijd at ze maar liefst één misosoep, vier dumplings, twee chipotle rolls, acht green dragon rolls, acht snow crab rolls, acht California rolls, acht Wakame rolls en een kant edamame. Er zijn in totaal tweeëndertig sushirollen.

Ziekenhuis

Als ze met vrienden omgaat, voelt ze zich erg opgeblazen. Maar ’s nachts ging er echt iets mis en Danielle kreeg steken over haar hele lichaam. Haar vriend en grootmoeder brachten haar vervolgens naar het ziekenhuis.

@danielleshap

All you can eat sushi gone wrong… 🥴

♬ Originalton – POV’s

Bron: