Gordon heeft gisteren na bijna een jaar tijd weer van zich laten horen op Instagram. De zanger verdwijnt van tijd tot tijd uit de spotlights en social media om uiteenlopende redenen. Vaak heeft Goor ruzie en wordt hij bestookt met negativiteit die hij op deze manier wil ontlopen. Een jaar geleden zat Goor nog middenin zijn liefdesverdriet en ruzie met Gavin. Gavin en Goor waren verloofd maar Gavin heeft Goor uiteindelijk gedumpt. Sterker nog, Gavin heeft van weekblad Story ruim 7 pagina’s de ruimte gekregen om Goor zwart te maken. Het ging hierin over verslavingen, woede-uitbarstingen en fysiek geweld. Goor heeft destijds besloten dat hij maar beter even kon verdwijnen, maar hij is nu terug: “Afgelopen jaar in het diepste geheim bezig geweest met de opnames van een nieuw album. […] Ik nam in 2016 afscheid van het zingen door persoonlijke omstandigheden die nu niet meer gelden.” Geweldig, nu nog die positiviteit vasthouden.

Gordon is weer terug, eventjes dan…

Maar positief blijven, dat is niet altijd het sterkste punt van Goor. Zeker niet in een tijd waar juicekanalen je nauwlettend in de gaten houden. Yvonne Coldeweijer heeft een scoop: “In december liet Geer plotseling weten dat hij zich iets te pittig had uitgelaten over Goor en zijn verslaving. En dat de deur openstond om in de toekomst wellicht weer eens samen te werken. Huhhh… Na jarenlang elkaar in de media afzeiken ineens een hint naar een nieuw seizoen van Geer en Goor? Ik ben fan van het eerste uur, dus ik vond dit nogal een opmerkelijke uitspraak… Ik kreeg weer hoop!” Tóch weer een nieuw seizoen van Geer en Goor? Dat zou de kraker van de eeuw zijn. Maar die hoop is al snel vervlogen, zo meldt Coldeweijer: “En wat heb ik gehoord…”

Slaande ruzie met Gerard Joling

Geer en Goor bleek door te gaan, Coldeweijer weet echter dat dát nu van de baan is: “Dat was ook terecht. Er was een heel seizoen Geer en Goor besteld. In mei zouden ze beginnen met draaien. De voorbereidingen waren al in volle gang. Maar toen kwam Gordon op tv met zijn bizarre interview waarbij hij begon over de zelfdoding van de broer van zijn ex Gavin en suggereerde dat Gavin dan misschien ook wel schizo was. Viel dus heeelemaal verkeerd bij Geer. Die liet meteen weten dat hij er geen kracht meer voor had en een nieuw seizoen met Goor niet meer zag zitten. Slaande ruzie weer tussen die twee. Ik mocht dit een paar weken geleden nog niet brengen. Want er was nog hoop dat Geer zich toch nog zou bedenken. Nopa. Het mocht niet baten. Geer en Goor is voorgoed verleden tijd!” Het einde van een tijdperk, is dit weer genoeg reden voor Goor om van Instagram te verdwijnen?

Bron: