Over een maand vind in Arnhem het grote zwaargewichttoernooi van Glory plaats, maar voor de aartsrivaal van Rico Verhoeven is vooralsnog geen plek in het rooster opgenomen. Dit tot grote ergernis van Jamal Ben Saddik zelf. Nu blijkt er echter toch een opening in de lucht te hangen.

Plekje vrij

Glory onthulde vrijdag dat Nordine Mahieddine afzegt voor de Grand Prix op 9 maart in Arnhem. Via een poll op X zocht de organisatie vervolgens naar een vervanger, waarbij de fans overduidelijk kozen voor Jamal Ben Saddik als favoriet. De mogelijkheid dat Ben Saddik meedoet zou kunnen leiden tot een confrontatie met Rico Verhoeven, de andere favoriet van het tournooi.

‘Waar wachten jullie op?’

Om duidelijk te maken dat Ben Saddik een confrontatie met Verhoeven wel ziet zitten deelde hij op Instagram beelden (zie hierboven) van hun matpartij uit 2021, waaraan de huidige kampioen een serieuze snee onder zijn oog overhield. In de comments onder de post krijgt Ben Saddik massaal steun: “You can run, but you can’t hide from Jamal,” klinkt het. “Waar wachten jullie op? Hij is ready en nu kan hij wel tegen Rico, nu Jamal opbellen en in het toernooi zetten. Dan krijg je nog tenminste kijkcijfers, want zonder Jamal kijk ik niet naar dat toernooi.”

Het is nu aan Glory om door te pakken, aangezien de fans hebben gesproken.

Bron: