De familie Froger gaat ondanks hun zeer goed bekeken realityserie door een zeer moeilijke tijd. Het gaat namelijk heel erg slecht met…Ajax.

Ajax

Nu zou je denken: lekker belangrijk, het is maar voetbal. Maar voor de Frogers is het serious business. De hele familie is Ajacied.
Het is zo erg, dat zoon Danny weekblad Party heeft opgebeld om in een interview zijn frustraties de vrije loop te laten over de prestaties van het team.

Lamgeslagen

De oudste zoon van René Froger is besmet met het Ajax-virus. Dat hij nu dus in de ellende zit, heeft hij aan zijn vader te danken.
Familie Froger kapot van verdriet: ”Lamgeslagen is het juiste woord”
Danny kan niet meer normaal functioneren. ”Ik heb het gevoel dat ik lamgeslagen ben. Eerst was ik boos, toen een beetje cynisch, daarna een beetje lacherig en nu weet ik het niet meer. Lamgeslagen is het goede woord.”
Dat concludeert de Froger-telg na weer een nederlaag. Gisteravond verloren de ‘Godenzonen’ in de ArenA van het Engelse Brighton.

Seizoen voorbij

De zanger weet één ding zeker: “Het is een verloren seizoen”. Volgens hem moet er nog een hoop gebeuren om überhaupt nog Europees voetbal te halen.
Voor John van ’t Schip heeft Danny veel respect: “Dat hij in deze fase van zijn leven het roer overneemt, vind ik heel knap. Wat hij net met zijn vrouw heeft meegemaakt. Ga er maar eens staan!” En daar geven we Danny ook gelijk in.

Maxim

Vorige week kwam een andere nakomeling van de Frogers in het nieuws. Het ging om Maxim. Die zou tijdens de kerst in 2021 zijn ex-vriendin ‘bont en blauw’ hebben gemept.
Toen hij daar door RTL Boulevard naar gevraagd werd, wilde hij alleen maar kwijt dat hij het ‘niet leuk’ vond om te reageren.
Zo makkelijk komt hij er natuurlijk niet vanaf. Vermoedelijk zorgt Yvonne Coldeweijer er nog wel voor dat deze zaak een staartje gaat krijgen.

Bron: