Chantal Janzen heeft na de drukte van het Songfestival eindelijk tijd om een beetje vakantie te vieren. Ze laat haar fans uitgebreid meegenieten van de zomerse beelden.

Ze deelt een prachtig kiekje van de zee en zoontje Bobby probeert met een fietspomp als wapen te winnen van zijn speelgoed. Chantal heeft er geen goed oog in, maar Bobby gaat onverzettelijk verder.

Maar de volgers zijn vooral onder de indruk van de bikinifoto die ze deelt. Chantal staat voor de spiegel terwijl op de achtergrond Itsi Bitsi Petit Bikini speelt.

Na de hectiek van het Songfestival moest Chantal behoorlijk uitrusten. Pas na een week is ze een beetje bijkomen van alle chaos. Ze geeft mee dat ze door spanning heel slecht sliep. “We sliepen sowieso kort door de schema’s die heel heftig waren. En als je een week lang vijf uurtjes slaapt – de laatste keer dat ik dat had was toen Bobby veel jonger was – dat hakt er wel in.”

In totaal deden ze twaalf shows, met oefenen en al bij. “Het was een hele heftige week en ik had het uiteraard nooit willen missen, maar ik ben nu pas een beetje bijgekomen.”

Bron: