Nu Yvonne Coldweijer juice over Jan Dulles naar buiten heeft gebracht, komen er meer verhalen los over de zanger. Een bron vertelt dat Jan zijn vrouw Caroline heeft bedrogen toen ze zwanger was van zoontje James.

Jan Dulles zou meerdere keren vreemdgegaan zijn en zijn vrouw Caroline zou daar achtergekomen zijn. Hoewel de juice over de zanger voor veel mensen een shock zal zijn, staan ze er in Volendam niet van te kijken. Daar zou iedereen al lang op de hoogte zijn van het bedrog van Jan.

‘Jan ging vreemd tijdens zwangerschap’

Sterker nog: Jan zou jaren geleden tijdens de Volendamse kermis al vreemd zijn gegaan. ,,Een paar jaar geleden tijdens de kermis, toen Caroline zwanger was van James, ging hij ook vreemd”, vertelt een bron in een bericht aan Yvonne Coldeweijer. Volgens de bron gaat het om een dame uit Volendam en iedereen in het dorp zou ervan op de hoogte zijn.

In het openbaar

Maar dat is nog niet alles. ,,Een andere spion hoorde vorig jaar oktober dat Jan toen vaak in het openbaar stond te tongen met Mel Jonk (zangeres Mell & Vintage Future)”, vervolgt Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,De spion zegt dat veel mensen in Volendam weten dat er iets speelde tussen deze twee… En misschien wel nog steeds!”

Volendam

Volgens Coldeweijer wordt er een hoop geroddeld in Volendam. ,,Volendammers weten eigenlijk alles. En dan bij de visboer elkaar tegenkomen en net doen of je niks weet. Next level gossip town.”

Dezelfde dame?

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Jan afgelopen zomer contact opnam met een dame met wie hij eerder een affaire had gehad. ,,Twee dagen later kwam Caroline hier achter en heeft contact opgenomen met die meid. Ik heb hier screenshots van gezien”, meldde Coldeweijer. Of het om dezelfde dame gaat met wie Jan tijdens de zwangerschap van Caroline vreemdgegaan zou zijn, is niet duidelijk.

Bron: