De 39-jarige zoon van Rick Harrison, het gezicht en de bedenker van de populaire realityserie Pawn Stars, is om het leven gekomen door een overdosis. Momenteel is nog niet duidelijk geworden wat Adam Harrison ingenomen heeft. Er loopt een onderzoek.

Adam Harrison

Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Vader Rick Harrison laat aan de media weten bedroefd te zijn door de dood van Adam. In een statement vraagt hij om privacy om zodoende het verlies van zijn zoon te kunnen verwerken.
Adam Harrison is de middelste zoon van Rick, maar bleef in tegenstelling tot zijn oudere broer Corey buiten de schijnwerpers. Volgens TMZ kreeg de familie Harrison op 19 december jongstleden te horen dat een overdosis Adam fataal was geworden. Op het moment van schrijven is er nog veel informatie onbekend. De politie is een onderzoek gestart.

Pawn Stars

De familie Harrison is niet alleen in de Verenigde Staten beroemd door hun programma Pawn Stars, maar ook in Nederland. In de serie worden de Harrisons gevolgd in hun Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. De shop werd in 1989 geopend door Rick en zijn vader Richard Harrison.
Richard, die in 2018 op 77-jarige leeftijd overleed en beter bekend stond als ‘The Old Man’ of ‘Big Hoss’ was in het begin samen met Rick het gezicht van het programma, dat inmiddels al 21 seizoenen telt en op de zender RTL 7 wordt uitgezonden.
Later verschenen zoon Corey en werknemer Chumlee ook in het programma . De twee andere zoons van Rick, Adam en Jake zijn niet te zien.

Bron: