De Nederlandse rapwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat rapper Rabby Racks dood is gevonden. De oprichter van de rapgroep SFB werd levenloos aangetroffen met een kogel in zijn hoofd.

Rapper Rabby Racks dood

Het ontzielde lichaam van rapper Rabby Racks, echte naam Barry Inees, werd gisteravond gevonden in de La Fontainestraat in Rotterdam. De 34-jarige muzikant bleek een kogel in zijn hoofd te hebben.
Binnen de rapwereld is rapper Rabby Racks een bekende. Hij richtte de Haagse rapformatie SFB (Strictly Family Business) op, die onder meer heeft samengewerkt met Ronnie Flex en pianist Wibi Soerjadi. Ook bracht hij zelf muziek uit. Zijn nummers No Drama en Best Thing zijn op het moment van schrijven respectievelijk 518.000 en 35.000 keer bekeken.

Verdachte van liquidatie

Ondanks zijn inzet voor de muziekindustrie, is Rabby Racks ook negatief in het nieuws geweest. In 2019 werd hij aangehouden als verdachte van een mislukte liquidatiepoging in 2017 op de president van motorclub Caloh Wagoh.
Rapgroep SFB staat onder contract bij TopNotch. Via Instagram laat het label van Kees de Koning weten ‘zeer geschokt’ te zijn. Ze betuigen hun steun aan de familieleden.

Onderzoek

Hoewel het er alle schijn van heeft dat Inees geliquideerd is, gaat de politie onderzoeken of het daadwerkelijk om een misdrijf gaat. Barry Inees uit Delft is slechts 34 jaar geworden.

Oud-voetballer Stephen Laybutt dood gevonden

Bron: