Recentelijk vertrok er al een enorm populair karakter uit Goede Tijden Slechte Tijden, maar gisteravond werden kijkers wederom verbaasd.

Ontslag

Janine Sanders, gespeeld door Caroline de Bruin, doet iets wat niemand had verwacht. Als presentatrice van een talkshow neemt ze live op televisie ineens ontslag. Dat doet ze zonder vooraf de zenderbaas of de redactie van het programma in te lichten.
Wat! GTST-Janine neemt live op televisie ontslag
Na een gesprek waarin de directeur haar betuttelt, besluit Janine een ingrijpend besluit te maken. Live op tv kondigt aan per direct ontslag te nemen.

Absoluut niet de bedoeling

Janine richt zich tot de camera en zegt de volgende woorden: “Ik wilde graag een vervolguitzending maken, want ik wil de farmaceuten en de bedrijven die die dingen maken hier in het programma.”
“Maar het werd mij duidelijk gemaakt dat het absoluut niet de bedoeling is”, zo vertelt ze in de camera terwijl de zenderbaas achter de schermen zit.
Voor wie geen idee heeft waar dit over gaat: de zender waarop In de Roos te zien is, behoort tot dezelfde bedrijvengroep als een farmaceutisch bedrijf dat borstimplantaten levert waarover klachten zijn gemeld.
“Dat maakt het voor mij onmogelijk om onafhankelijk mijn werk te kunnen blijven doen. Dus er zit niks anders op: ik stop met onmiddellijke ingang met dit programma. En dat is met pijn in mijn hart.”
Het publiek van het programma reageert geschokt. En dat geldt blijkbaar ook voor de kijkers, want ook bij het gerenommeerde Shownieuws gaat het erover.

Bron: