Jemima Packington, 65, uit Bath, ontving een speciaal geschenk. Ze beweert de toekomst te kunnen voorspellen door asperges in de lucht te gooien. Ze zei dat ze informatie had ontvangen op basis van hoe ze waren geland.

Ze zei dat ze begon met voorspellen toen ze 8 jaar oud was. Ze leerde het van haar tante die “theeblaadjes kan lezen”. Jemima gebruikt patronen in asperges om de toekomst te voorspellen.

In al die jaren van Brexit heeft ze veel verwacht. Ze had gelijk over de Brexit, maar wist ook dat Harry en Meghan zouden aftreden als ‘senior members’ van de koninklijke familie.

Helaas zijn sommige voorspellingen niet uitgekomen. Ze beweert dat Kroatië het WK gaat winnen en dat Boris Johnson aanblijft als Britse premier. Het resultaat is dus anders.

Toch kreeg Jemima veel berichten. Er verschijnt een gebroken kroon op een van de asperges, waarop ze de dood van koningin Elizabeth voorspelde. Dat gebeurde. Volgende royal die gezondheidsproblemen krijgt, is prinses Anne: ‘Ze is erg ziek’

Voorspellingen voor 2023 Maar er is meer, want Jemima heeft veel voorspellingen voor dit jaar. Ze zei dat er voedseltekorten zouden zijn, zodat mensen hun eigen voedsel zouden verbouwen.
Ook in Azië zal er onrust zijn door het coronavirus. De spanningen tussen landen zullen toenemen. Daarnaast voorspelde de aspergevrouw ook dat veel beroemdheden “plotseling zouden sterven” en dat de doodsoorzaak “een mysterie zou worden”. Het VK keert immers niet terug naar de EU.

Bron: