Nicolleke Kremers, toch wel de meest bekende ‘playmate’ in heel Nederland, gaat vanavond een erg wilde pakjesavond tegemoet. Op Instagram maakt ze haar plannen bekend.

Relatie met Peter Gillis

Nog even voor de mensen die Nicol niet kennen. Ze heeft lang geprofiteerd van de pracht en praal die Peter de moeder van vier kinderen haar kon aanbieden.
Peter heeft er ook voor gezorgd dat Nicolleke inmiddels een bekende Nederlander is. Daarvoor moest ze soms wel even fungeren als boksbal. Fraai is het niet, maar Nicol was naar eigen zeggen bang om Peter te verlaten en bleef er dus maar bij.
Topmodel Nicol gaat voor pikante pakjesavond als naaktpiet, laat iets teveel zien
Of dat echt zo is, zullen we nooit weten. Nadat de relatie op de klippen liep, deed Nicol een boekje open over de ‘horrorrelatie’.
Ze stuurde foto’s van haar gezicht naar Patty Brard, maar deed al meermaals uitspraken over de relatie. En dat was niet de bedoeling, gezien de overeenkomst die beide kemphanen met elkaar waren aangegaan. Hierin was opgenomen dat negatieve uitlatingen over elkaar niet mogen.

Pikante pakjesavond

Sinds Nicolleke er weer alleen voor staat, is ze begonnen met OnlyFans. Hierop bied ze pikante plaatjes, maar ook video’s aan in ruil voor geld.
Haar kinderen zijn naar eigen zeggen apetrots op hun moeder, die soms gekke capriolen uithaalt. Onlangs liet ze haar broek nog zakken terwijl ze gebukt over de motorkap van een politieauto stond. Dat is allemaal niet zo fraai natuurlijk.
Maar goed, er zijn veel mannen in ons land die zich er blijkbaar op sufrukken en hun zuurverdiende centjes aan een abonnement op Nicol besteden.
En dus gaat Kremers vrolijk verder. Vanavond is het pakjesavond en Nicol verheugt zich daar al op. In plaats dat ze deze avond doorbrengt met haar kinderen, bereid ze een spannende sessie voor op OnlyFans. Op Instagram deelt ze alvast een voorproefje:
Topmodel Nicol gaat voor pikante pakjesavond als naaktpiet, laat iets teveel zien

Bron: