Rachel is blij dat zij dit mooie nieuws eindelijk met haar volgers kan delen. Zij straalt enorm en dat begrijpen wij!

Nieuwe start

Voor Rachel Hazes begon deze week heel goed, want restaurant Casa Beense in Torremolinos wordt vanaf volgend jaar Casa Hazes.

‘Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen; Toen André in 2003 serieuze problemen kreeg met zijn gehoor, besefte hij maar al te goed dat hij zijn fans en vrienden niet meer kon geven wat ze van hem gewend waren. De liveoptredens en concerten werden steeds moeizamer. André had mede daardoor nog een paar wensen. Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’. André formuleerde het als volgt: “Ras, daar is het allemaal mee begonnen en daar zal het dan ook eindigen“. Zoals velen van jullie weten liep ik al sinds het overlijden van André met zijn plan in mijn hoofd’, schrijft Rachel.

Droom in vervulling

Rachel is ongelooflijk blij en trots dat zij deze droom nu in vervulling kan laten gaan. ‘En dan ook nog in zijn geliefde Spanje. Per 10 februari 2024 opent namelijk Brasserie Casa Hazes de deuren. Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André. Precies zoals André dit zelf zou hebben gewild. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te mogen verwelkomen onder de Spaanse zon in Brasserie Casa Hazes.’ Wat een prachtig nieuws is dit zeg. Dit wordt gegarandeerd een succes!

Bron: