Sylvie Meis lijkt de kunst van het daten wel onder de knie te hebben, want ze heeft alweer een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Het supermodel, dat nog maar net gescheiden is van de Duitse kunstenaar Niclas Castello, zou zijn gevallen voor de charmes van een autocoureur.

Volgens Duitse media heeft Sylvie haar hart verloren aan Markus Winkelhock, een 42-jarige coureur die zelfs aan de Formule 1 heeft deelgenomen. De twee zouden elkaar al langer kennen, maar tijdens een campagne voor het modelabel MAC Jenas sloeg de vonk pas echt over. Een bron vertelt aan het Duitse WunderWelb: “Ze was helemaal op haar gemak aan zijn zijde en hij kon ook niet stoppen met grijnzen. Niet alleen professioneel zitten de twee op dezelfde golflengte, ook privé lijkt Markus Sylvie aardig gevonden te hebben.”

Maar wie is Markus Winkelhock eigenlijk? Deze petrolhead is de zoon van de verongelukte Formule 1-coureur Manfred Winkelhock en heeft zelf ook geracet in deze klasse. In 2006 en 2007 nam hij zelfs deel aan de Formule 1 als invaller voor het Nederlandse Spyker-team. Helaas bleef het bij één race, want het team besloot daarna verder te gaan met Sakon Yamamoto.

Hoe dan ook lijkt Markus nu de gelukkige te zijn die het hart van Sylvie heeft veroverd. En wie weet wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft…

Hieronder een foto van Sylvie haar nieuwe vlam.

Bron: