Peter Gillis laat even zien wat voor een baas hij is met zijn nieuwe villa dat nu eindelijk klaar is. We zagen de villa al een paar keer voorbij komen in de serie Massa is Kassa. Toen ging Peter er regelmatig met Nicole langs om te kijken hoe de verbouwing ging.

In de onderstaande video is te zien dat de villa alles heeft wat je maar kunt wensen, van een wijnkelder tot een bioscoop en zelfs een sauna. Het lijkt erop dat Peter geen genoeg kan krijgen van verhuizen en het investeren in vastgoed. “Alles is aanwezig. Ik zie het als een goede investering”, aldus Peter.

De villa heeft echter ook een duister verleden. Het huis was eerder van zakenman Marcel van Hout, die in november 2017 werd doodgeschoten. Peter vertelt hierover: “Wat ik weet, is dat de moord midden in de nacht heeft plaatsgevonden.”

En terwijl Peter zich bezighoudt met het inrichten van zijn nieuwe huis, heeft zijn ex-vriendin Nicol ook niet stilgezeten. Zij probeert nu op haar eigen manier aan luxe te komen, onder meer door pikante foto’s te delen op OnlyFans.

Benieuwd naar het nieuwe paleis van Peter Gillis? Bekijk hier de rondleiding in zijn nieuwe villa!

Bron: