Op het sprookjesachtige Milaidhoo, onderdeel van de Malediven, flaneert niemand minder dan Sylvie Meis in een minuscule bikini!

Sylvie Meis

De naam Sylvie Meis kennen we allemaal in de Nederlandse showbizz. Ze wierf haar bekendheid in eerste instantie als VJ bij MTV, en werd later nóg bekender toen ze het huwelijksbootje instapte met Rafael van der Vaart. Helaas hield het huwelijk van Rafael en Sylvie geen stand, maar de twee blijven wel voor altijd verbonden door hun zoon Damián.

Damián is inmiddels 17 jaar oud, heeft het voetbaltalent van zijn vader en de looks van zijn moeder. Maar wat hij óók heeft, is een hele leuke vriendin! Sylvie is maar wat trots op haar zoon en schoondochter. Een paar weken geleden deelde ze nog een leuke selfie met haar schoondochter, die foto zie je hier!

Nieuwe liefde

Na twee mislukte huwelijken moet het de derde keer scheepsrecht zijn voor Sylvie. Sinds een aantal maanden is ze opnieuw verliefd, dit keer op Wim Beelen. De vastgoedmagnaat staat sinds zijn relatie met Sylvie helemaal in de picture, maar het doet hem niets. De liefde overwint alles!

Zo liet hij eerder aan het FD weten over de veelbesproken relatie: ‘Het liefst wil je elkaar in alle rust leren kennen. Maar door de publiciteit word je gedwongen te versnellen. Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent. Ook aan je kinderen, aan je ex-vrouw. En iedereen vindt er wat van.’

Gelukkig hebben Sylvie en Wim doorgezet en zijn ze nu heel gelukkig samen! Dat was zeker te zien op dit romantische kiekje van hen twee.

Minuscule bikini

Het lijkt erop dat Wim en Sylvie elkaar even moeten missen, want op de Instagram van Sylvie zien we haar flaneren in een minuscule bikini. En dat doet ze op een sprookjesachtige locatie, namelijk het eiland Milaidhoo. Of zoals Sylvie het zelf noemt: ‘Mijn favoriete eiland’.

Sylvie ziet er ge-wel-dig uit en ze is dan ook niet bang om haar lichaam te showen. En waarom zou ze ook? Sylvie heeft genoeg redenen om heel trots te zijn, wat een vrouw!

Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder!

Bron: