Marian Trott, bekend uit het programma B&B Vol Liefde, viert het leven. Het is een jaar geleden dat ze op een dodenlijst stond. ,,Ik leef nu een jaar langer, dus ik ga dat maar even vieren.”

Marian laat in een filmpje op Facebook een feestelijke tafel zien. ,,Vandaag ben ik op de zaak, zoals bijna iedere dag”, begint ze haar filmpje. ,,Ik realiseerde me dus vanmorgen dat ik een jaar geleden op de lijst stond om vermoord te worden.”

Marian viert het leven

Omdat Marian een jaar langer leeft, heeft ze een gezellig etentje met haar personeel geregeld. ,,Ik heb met personeel even wat kip gemaakt en we hebben wijn”, zegt ze terwijl ze de camera naar de gedekte tafel draait. ,,Kijk, het is helemaal gezellig. Leuk hè? De viering dat ik niet vermoord ben.”

Bedreigd

Marian onthulde eerder dat ze opgelicht is door een voormalig medewerkster. Zij zou 125.000 euro weggesluisd hebben van de rekening van Marian en bedreigde haar met de dood. Ook zou Marian benaderd zijn door een ‘drugsdealer’, die van de ex-medewerkster de opdracht had gekregen om ‘die ouwe’ om te leggen.

Villa te koop

Vanwege de heftige situatie besloot Marian voor een tijdje naar Nederland te gaan. In september maakte ze bekend toch terug te gaan naar haar villa in Portugal. ,,Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden”, zei Marian.

Maar vorige maand heeft ze toch besloten haar prachtige optrekje te koop te zetten. ,,Na alles wat hier gebeurd is. Ik weet er geen raad mee. Ik voel me ook niet meer op m’n gemak. Ik denk er iedere dag eraan, Ik ben zo belazerd. Nee, ik voel me niet lekker. Dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop”, zei ze in een filmpje op Instagram.

Bron: