Er gaat niets boven een bruiloft om tranen van vreugde te brengen, en dat was precies wat de vierjarige Gage leerde terwijl hij worstelde met zijn emoties. Zijn vader, sergeant Joshua Newville van het Amerikaanse Korps Mariniers, trouwde een paar jaar geleden in Ripley, New York, met senior vlieger Emily Leehan.

Kleine Gage probeerde zijn emoties onder controle te houden, maar het werd hem te veel toen de bruid van zijn vader, zijn stiefmoeder, speciale geloften voorlas die ze voor hem had geschreven.

Het was een trotse moment voor Gage, staande aan de zijde van zijn vader terwijl hij zijn geloften uitwisselde met zijn aanstaande vrouw, senior vlieger Emily Leehan.

Leehan had speciaal voor Gage geloften geschreven, en toen ze deze voorlas in bijzijn van een uiterst emotioneel publiek, barstte Gage in tranen uit en sloeg zijn armen om haar heen. Het publiek reageerde met een collectief ‘awwww’ terwijl Leehan probeerde hem te kalmeren.

Terwijl ze haar geloften vervolgde, verzekerde Leehan Gage dat hij een bijzondere jongen was en bedankte hem voor zijn invloed op haar leven. Zowel Leehan als Newville lieten tranen van ontroering vloeien voordat ze hun geloften konden voltooien.

Na de ceremonie keerden Leehan en Newville terug naar de actieve dienst, waardoor hun huwelijksreis moest wachten. Desalniettemin was hun ceremonie een onvergetelijk moment, en de video waarin Gage Leehans geloften hoort, is een hartverwarmende herinnering aan die speciale dag.

Bron: