Verschrikkelijk nieuws voor Britt Dekker. De presentatrice maakt bekend ‘geheel onverwachts’ afscheid te hebben moeten nemen van haar oma. Die is afgelopen maandag plotsing overleden. Dat laat Dekker weten via Instagram.

Oma Britt Dekker

Op social media schrijft paardenfanaat Britt: ”Geheel onverwachts is maandag mijn aller liefste en schattigste omaatje overleden. Ze was mijn allergrootste, liefste en trouwste fan.”
Britt, die een aantal foto’s heeft geplaatst waarop ze samen met haar grootmoeder staat afgebeeld, schrijft dat het voor haar en de familie een harde klap is. ”Wat zijn we geschrokken want er was helemaal niks aan de hand met haar. Wat zullen we deze schat vreselijk gaan missen.”
Het is niet duidelijk hoe oud de oma van Britt Dekker is geworden. Langs deze weg wensen we de familie veel sterkte met het zware verlies.

Nieuw programma

Britt Dekker krijgt mogelijk een nieuwe presentatieklus. Ze is in de race om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Tegenover Shownieuws bevestigt Dekker dat ze gevraagd is voor het programma.
In het verleden presenteerden Hans Kraay jr.,Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema Lachen om Home Video’s. De huidige presentatrice, Airen Mylne, maakte onlangs bekend ermee te willen stoppen. En Britt wil het graag overnemen. ”Ik heb begrepen dat er veel kinderen naar kijken. En dat is mij de belangrijkste doelgroep.”

Bron: