Haha gepakt! Petertje vocht met haar tong toen hij op klaarlichte dag afscheid van haar nam. Althans, dat was wat de roddelpraat te zeggen had. Hij heeft zich in ieder geval prima vermaakt.

Verrukkelijk In de nieuwste aflevering van Gossip Talk kun je zien hoe comfortabel Peter is met zijn nieuwe minnaar. Dit is wat de persoon die ze de foto stuurde zei: “Ze dansten de hele nacht, dus toen ze naar de auto gingen, liep ik gewoon met ze mee, want je weet maar nooit”

Hij voegde er ook aan toe dat het meisje 25 jaar oud leek te zijn. Dus onze Peter doet het weer super. Peter is volgens Jan Roos echter niet per se Casanova. “Je hoeft alleen maar knap of rijk te zijn, en met die baby’s komt het goed.” Eerder die week was de baby blijkbaar ook bezig geweest met de zorg voor Peter.

En Nicol

Ook Nicolleke amuseert zich. Eerder schreven we al over hoe ze met iedereen stotterde tijdens de carnaval. Maar goed, als je het ons vraagt ​​hebben ze gelijk. Elke persoon zou ervan moeten genieten.

De foto van die film ziet er niet erg fraai uit, maar gelukkig staat er geen 500.000 watermerk op de foto van Gossip. Als je ze wilt bekijken, ze staan ​​op 7:52 van de onderstaande video.De foto begint met Peter en zijn baby

Bron: