Het blijkt dat Peter Gillis binnen de vier muren van zijn villa wel eens een andere naam draagt. Eentje die waarschijnlijk tussen hem en Wendy had moeten blijven, maar die nu per ongeluk op straat is komen te liggen. In zijn realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa bracht de camera namelijk een gevoelig stukje informatie in beeld.

Inmiddels zitten we alweer in het twaalfde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa en dat lijkt met de seconde gortiger te worden. Is het niet Mark Gillis die met ongewassen voeten zichzelf een maagbreuk vreet, dan is het wel de onchristelijke bijnaam van Peter die de kijkers doet huiveren.

‘****snuffelaar’

Wanneer Peter een filmpje wil opzetten op Netflix, brengt de cameraploeg vluchtig het televisiescherm in beeld. Daardoor worden kijkers geconfronteerd met de accountnaam van de heer des huizes, en die laat vrijwel niks aan de verbeelding over. Heel Nederland leeft nu in de wetenschap van wat het koppel uitspookt in de slaapkamer. Inderdaad ja, de artiesteningang van Wendy wordt grondig door Petertje beneuzelt.

Aanschouw:

Bron: