Nicol Kremers is sinds begin dit jaar weer vrijgezel en op haarzelf aangewezen. Ex-vriendje Peter Gillis is helaas geen optie meer, die heeft inmiddels een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. De afgelopen maanden heeft Kremers een hoop geld verdiend met haar zaken op OnlyFans, maar dat heeft nu ook grote problemen bezorgd met de belastingdienst.

Dat Gillis kan zwemmen in zijn geld, dat weten we inmiddels wel. De vakantieparkmagnaat is goed voor zo’n 85 miljoen euro, die aanmaningen van verschillende gemeentes zullen hem dus niet wakker houden in de nacht. Kremers heeft hier echter geen cent van meegekregen na hun relatiebreuk. Echter was Kremers vastbesloten om haar luxeleventje door te zetten en besloot daarom om pikante foto’s en filmpjes te verkopen. Dat tikt aardig aan, de teller staat inmiddels al tussen de 150.000 en 200.000 euro in een paar maanden. Echter moeten we daar natuurlijk allemaal wat van afstaan aan de belastingdienst…

Nicol Kremers ontvlucht de belastingdienst

Wanneer je zelf je geld weet te verdienen, dan ben je een ondernemer. Je moet dan je onderneming inschrijven bij de KvK, je inkomsten opgeven en belasting betalen. Dat kan een flinke hap zijn uit je inkomsten, dan blijft er plotseling maar een halve ton over van iedere ton die binnenkomt. Klink toch minder lekker. Roddelpraat meldt dat Nicol haar bedrijf gewoon niet heeft ingeschreven en daarom gevlucht is: “Aangezien Nicol gewoon een inwoner van Nederland is, moet ze hier natuurlijk ook gewoon belasting over betalen. Hier zit ze alleen niet op te wachten. Het lijkt haar een beter idee om op de vlucht te gaan voor de belastingdienst. De manier waarop Nicol de belastingdienst probeert te ontvluchten, is door haar bedrijf gewoon niet in te schrijven bij de KvK en in het buitenland te blijven.” Nicolleke zit inmiddels al een ruime maand ‘verscholen’ rondom Marbella, het werk gaat door:

Bron: