Het is inmiddels algemeen bekend dat Nicol Kremers sinds haar relatiebreuk met Peter Gillis voor een opvallende carrièrekeuze is gegaan. Na zo’n 6 jaar vol luxe en al het geld van de wereld werd Nicol met lege handen op straat gezet en dat was wel even wennen. Nicol besloot om drastische maatregelen te nemen en gaat daar nu een flink stapje verder in.

Nicolleke is de laatste weken veel in het nieuws vanwege de nieuwe ontwikkelingen in de mishandeling zaak met ex-vriendje Peter. Afgelopen zomer zou er een mishandeling hebben plaatsgevonden. Er zijn inmiddels foto’s en video’s naar buiten gelekt via Patty Brard. Ook is gebleken dat dit niet de enige mishandeling tijdens hun relatie is geweest. Haar management aan Shownieuws: “Wij kunnen bevestigen dat Nicol aangifte zal doen van feiten waarvan zij slachtoffer is geworden. Het OM heeft zelfs al voor één situatie besloten om tot vervolging over te gaan.”

Nicol Kremers maakt volgende carrièrestap!

Het begint een steeds akeligere situatie voor Peter te worden en Massa is Kassa zal bij vervolging ongetwijfeld van de buis gehaald moeten worden. In de tussentijd is Nicol lekker bezig met wat ze het beste doet, geld verdienen aan foto’s en filmpjes van zichzelf. Echter lijkt Nicolleke nu te hebben besloten dat het tijd is geworden voor de vólgende uitdaging. Terwijl Nicol kortstondig ‘verbannen‘ was van Instagram heeft ze namelijk een film opgenomen met een aantal heren en dames. Juicechannel meldt: “Nicolleke was dan wel even verdwenen van Instagram, maar ze heeft in de tussentijd niet stil gezeten…” Een spion van het juicekanaal weet meer: “Ze zat in een vakantiepark p*rn* op te nemen in een jacuzzi met meerdere meiden en heren. Ik ken het meisje die dit werk doet en het werd rijkelijk gedeeld op d’r Snapchat-story’s. Kon dus niet ‘screenen’ maar daar was zij!” Dat wordt wat:

Bron: