Andere BN’ers gingen haar al voor, maar ook Leonie deelt nu de verbluffende resultaten van het harde trainen. Wat ziet zij er onwijs goed uit zeg!

Leonie ter Braak

Leonie ter Braak is een Nederlands model, televisiepresentatrice en actrice. Leonie heeft heel veel programma’s gepresenteerd, maar zij is ook vaak te gast geweest in spelprogramma’s. Denk hierbij aan Wie is de Mol?, De Slimste Mens, Jongens tegen de Meisjes en Het Perfecte Plaatje Op Reis. Bij die laatste schopte zij zelfs tot de finale en heel Nederland heeft kunnen zien dat zij die heeft gewonnen. Leonie nam het op tegen Rick Brandsteder, maar haar foto’s waren net iets mooier dan die van Rick. Wat een avontuur…

Heleen en Isa

Enkele maanden geleden deelde Heleen van Royen veel foto’s en video’s vanuit de sportschool en kortgeleden deed Isa Hoes hetzelfde. Deze twee powervrouwen gingen de strijd aan om weer lekker in hun vel te zitten en dat is gelukt. Zowel Heleen als Isa ziet er momenteel uit om door een ringetje te halen en zij zijn nog steeds dagelijks in de sportschool te vinden.

Afgetraind

Leonie wilde hetzelfde als Heleen en Isa: weer lekker in haar vel zitten, ook al was zij niet te zwaar. Ook zij dook onder begeleiding en samen met Halina Reijn de sportschool in en daarbij moesten zij ook op hun voeding letten. Het resultaat deelt zij nu met haar volgers en dat is echt verbluffend.

‘Voor de vakantie samen met @halinareijn @dageen.nl gedaan en een reset van mijn lijf gemaakt en toen … op vakantie. “Ik ben echt niet normaal verbaasd over mijn lichaam. Elke dag alcohol, brood, patés, boter en niet veel gesport en ik heb een lager gewicht op de weegschaal dan voor ik ging! Echt echt echt heel blij’, schrijft zij. Ook vertelt Leonie dat zij een suikerverslaving had, daar vanaf is én dat zij weer blij is als zij in de spiegel kijkt. Geweldig om dat te horen, want dat is namelijk wel heel belangrijk. Je ziet er prachtig uit, Leonie.

Bron: