Het YouTube-programma Roddelpraat komt met heftig nieuws en melden dat Peter Gillis vermist zou zijn. Volgens de goed bekeken show met Jan Roos en Dennis Schouten is de rondbuikige vakantieparkmiljonair niet alleen zelf ontraceerbaar, ook zijn wagenpark is verdwenen.

Buren bezorgd

Peter Gillis zou dus vermist zijn en niemand blijkt enig idee te hebben waar hij uithangt. Tenminste, als we het programma Roddelpraat moeten geloven. Jan Roos beweert dat een ‘bezorgde buur’ van Peter contact heeft opgenomen, om te vragen waar Peter gebleven is.
Maar ook Jan Roos kan de buur niet helpen. Hij vraagt zich af op Peter misschien gevlucht is, in een poging om te ontsnappen aan alle problemen. Dit lijkt Jan ‘erg waarschijnlijk’. ”Want wat zou Gillis anders gaan doen met al die problemen die hij in Nederland heeft?” Maar niet alleen de tiran van Nicolleke is spoorloos. Ook zijn toch wel imposante wagenpark is foetsie.

Gevlucht naar Spanje?

De familie Gillis was onlangs op vakantie in Spanje en Jan denkt dat hij daar nu wederom naartoe zit. ”Een tijd geleden heeft hij daar een penthouse gekocht, waar hij graag met Wendy van Hout naartoe wilde gaan. Ook waren ze van plan om samen te gaan wonen. Ik acht de kans daarom groot dat ze dat nu in Spanje aan het doen zijn.”
Roos voegt er nog aan toe dat Peter alle ‘belangrijke dingen’ heeft meegenomen en van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen. Toch acht de voormalig PowNed-verslaggever de kans klein dat Peter in Spanje (als hij daar is), met alle problemen weg kan komen. ”Maar het is wel erg toevallig dat hij niets meer op sociale media post en een woning in Spanje heeft gekocht.”

Bron: Roddelpraat

Bron: