Het huidige seizoen van Married At First Sight (MAFS) is nog steeds in volle gang, maar er zijn nu al speculaties opgedoken over de status van de koppels die mogelijk niet langer bij elkaar zijn.

Vanmorgen hebben we daar al over bericht. Echter, wat blijkt? MAFS-deelnemer Gerben zou zelfs al een nieuwe vriend hebben.

In de afgelopen weken draaide de geruchtenmolen op volle toeren.

Voordat Anneke en Dirk officieel uit elkaar gingen, deden er al verhalen de ronde dat Anneke inmiddels een nieuwe vriend had gevonden.

Ze zou nu samen zijn met de lokale bakker uit Renkum, die veel jonger is dan zij.

Ook over Dirk deden geruchten de ronde dat hij gelukkig was met een nieuwe vrouw, namelijk Patty Harpenau, de moeder van Dotan.

Zijzelf onthulde dat de relatie ‘erg pril’ was, maar enkele dagen later werd alles weer in twijfel getrokken.

Dirk noemde het ‘onzin’, terwijl Patty ‘niet uitsloot’ dat er een relatie met Dirk zou kunnen ontstaan. Het was behoorlijk verwarrend allemaal.

En nu duiken er op het sociale mediakanaal Reality.FBI berichten op over MAFS-deelnemer Gerben.

Hij zou niet langer samen zijn met Erik en nu een nieuwe vriend hebben, genaamd Chris.

Een informant van het kanaal heeft hierover het volgende te zeggen: “Dit is de nieuwe vriend van Gerben.

Ze presenteren het nu nog als collega’s in Tilburg, wat ze ook zijn, dus het is een goede dekmantel.

Hij komt uit Den Bosch, maar ze zijn al een paar keer samen gezien in café De Wijn in Tilburg, en dan zie je dat ze meer zijn dan alleen collega’s.”

Gerben heeft inmiddels gereageerd op het bericht en ontkent alles. Hij zegt: “Sorry Chris, dat je hierin wordt meegesleept.”

Gerben houdt vol dat Chris Berkelmans niet meer is dan zijn collega. Eerder heeft oud-deelnemer Jeroen al laten weten dat deelnemers aan MAFS een ‘geheimhoudingsclausule’ moeten ondertekenen, en dat geldt ook voor familieleden en vrienden.

“Er stond in dat we twee jaar lang niets naar buiten mochten brengen en dat we niet op een negatieve manier over MAFS mochten praten.

En dat op straffe van 50.000 euro.” Dus het is niet meer dan logisch dat Gerben ontkent.

Of hij daadwerkelijk niet meer samen is met Erik, zullen we dus niet snel te weten komen.

Het is gebruikelijk dat deelnemers aan televisieprogramma’s zoals Married At First Sight gebonden zijn aan strikte geheimhoudingsvoorwaarden, waardoor het moeilijk is om de waarheid te achterhalen.

Gerben’s ontkenning van de geruchten is begrijpelijk gezien de consequenties die kunnen volgen uit schending van deze overeenkomst.

Het is belangrijk op te merken dat de dynamiek binnen reality-tv-programma’s vaak complex is en niet altijd overeenkomt met wat de kijkers te zien krijgen.

Achter de schermen kunnen zich allerlei gebeurtenissen afspelen die van invloed zijn op de relaties tussen de deelnemers, en het is niet ongebruikelijk dat situaties anders worden voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn.

Wat betreft de andere koppels die deelnemen aan Married At First Sight, blijft de toekomst onzeker.

Het programma staat erom bekend dat het emotioneel belastend kan zijn voor de deelnemers, en niet alle relaties overleven de uitdagingen die het met zich meebrengt.

Het blijft dus afwachten hoe de verhaallijnen van de verschillende koppels zich zullen ontwikkelen gedurende het seizoen.

Voor nu kunnen fans van het programma alleen maar speculeren over wat er werkelijk gaande is achter de schermen en wachten op verdere onthullingen.

Met alle drama en intriges die kenmerkend zijn voor reality-tv, is het altijd een verrassing om te zien hoe de verhalen zich ontvouwen en welke wendingen er nog zullen komen.

Bron: