The Voice en enkele prominente medewerkers liggen flink onder vuur wegens s*ksueel grensoverschrijdend gedrag. Bandleider Jeroen Rietbergen maakte zich jarenlang schuldig aan onbetamelijk gedrag tegenover jonge meisjes. Iets waar ook Marco Borsato in zijn tijd bij The Voice naar verluidt niet vies van was. Ook tegen rapper Ali B loopt er een aangifte.

Nu duiken ook de eerste beelden op van het onheus gedrag van Marco Borsato jegens een van de deelneemsters. En dat is niet een van de minsten. Het gaat namelijk om Maan. Naar aanleiding van het onderzoek door BOOS-presentator Tim Hofman kwam aan het licht dat verschillende The Voice-medewerkers zich misdroegen tegenover de kandidaten. Een oud-deelneemster getuigt dat Marc Borsato gewoon tegen de wil van een meisje haar vol op de mond zoende. Wellicht gaat het om Maan, zoals deze video ook toont.

Van Maan en Borsato wordt zelfs gezegd dat ze een echte relatie hadden. Dit is iets wat de zanger tot op de dag van vandaag ontkent.

Dat ze elkaar zo vol op de mond zoenen, is toch niet normaal te noemen? Wellicht was er dan toch meer aan de hand dan de twee doen uitschijnen.

Bron: