In de MAFS-uitzending van vorige week was het vervroegde eindgesprek van Anneke en Dirk te zien. Deze twee leken eerst goed bij elkaar te passen, maar door het bizarre gedrag van Anneke ontspoorde het, met een scheiding tot gevolg.

Anneke MAFS

Anneke heeft zich niet zo netjes gedragen. Ze maakte denigrerende opmerkingen aan het adres van Dirk, die in tranen uitbarstte op televisie. Hij kon niet voldoen aan het wensenlijstje van zijn kersverse vrouw en hij zei diep geraakt te zijn door het gedrag van zijn vrouw.
Uiteindelijk zat er niets anders op dan maar uit elkaar te gaan. Dat gebeurde dus ook. Traditiegetrouw staat er dan nog een eindgesprek op het programma. In de podcast De T kijkt TV geven Hein Keijser, Marieke ’t Hart en Roel den Outer enorme kritiek op Anneke, die zich ook hier wederom niet fatsoenlijk gedragen heeft. Althans, dat vindt eerdergenoemd trio.

Narcist

Keijser merkt op dat Anneke in het eindgesprek alleen maar over zichzelf spreekt. ”In dat gesprek zegt ze 53 keer ik. Dat zegt toch al genoeg hoe zij in de wereld staat.” Marieke ’t Hart is het daarmee eens. ”Ja, het gaat alleen om haar.”
Volgens Roel den Outer is Anneke gewoon een narcist. ”Maar ik wil dat woord liever niet gebruiken. Maar als je het zo vaak zegt, heb je dat wel ja.” Marieke snapt ook niet dat Anneke steeds herhaalt dat ze niemand kwetsen wil. ”Maar ondertussen doet ze dat de hele tijd.”
Marieke komt tot de conclusie dat Anneke zich totaal niet verplaatst in de gevoelens van Dirk. En dat zijn een hoop kijkers met haar eens.
MAFS-Anneke vertelt echte reden waarom Dirk te min is voor haar

Bron: