Ruud de Wild zit momenteel zonder dak boven zijn hoofd. Er lijkt maar geen einde te komen aan de verbouwing van zijn huis en daarom moet hij ‘noodgedwongen’ slapen in een goedkoop hotel.

,,De oorspronkelijke planning was half januari, toen werd het februari, vervolgens half februari. Maar nu blijft alles uit. Ik zit zelfs zonder kranen!” zucht Ruud in zijn radioprogramma op NPO Radio 2. ,,Hoewel de kranen naar verwachting deze woensdag worden geleverd, is er opnieuw vertraging met de vloer.”

‘Dakloos’

Daarom moet Ruud vanaf volgende week ‘noodgedwongen’ in een hotel verblijven. ,,Maar gelukkig heb ik een hotel gevonden. Lekker goedkoop, zo ben ik dan ook weer.”

Hoewel Ruud zich mateloos ergert aan de vertragingen van de verbouwing, ziet hij ook de voordelen van het slapen in een hotel. ,,Je hebt altijd ontbijt, en je bed wordt voor je opgemaakt. Plus, je kunt vanaf het balkon naar beneden plassen”, grapt hij.

Breuk Olcay Gulsen

Afgelopen zomer hebben Ruud en Olcay Gulsen een punt achter hun relatie gezet. In gesprek met Özcan Akyol benadrukte Ruud dat hij en Olcay nog altijd goed contact hebben. ,,Als een relatie niet helemaal werkt, en je besluit niet door te gaan, is dat niet per definitie een mislukte relatie. Het was de relatie van mijn leven. Het was fantastisch! We hebben het een paar jaar heel mooi gehad”, zei hij.

Ruzie?

Toch beweerde Yvonne Coldeweijer onlangs dat Ruud en Olcay niet meer samen door een deur kunnen. ,,Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar”, schreef Coldeweijer op haar juicekanaal.

Bron: