Maan de Steenwinkel laat haar bikinibody zien. De zangeres geniet duidelijk van haar vakantie op het eiland Sardinië…

“Een lach en veel liefs uit Sardinië”, schrijft Maan bij de foto’s, waarop ze op het strand te zien is.

Bekende en onbekende volgers vinden het duidelijk leuk wat ze zien. Zo schrijft Jada Borsato, de dochter van Marco: “Genieton!” Een ander complimenteert Maan en geeft haar tips mee: “Sexy en zon en geniet!”

Een mannelijke volger wil haar nog een woordje Italiaans leren: “Als je een leuke jongen ziet moet je zeggen: ‘Ho voglia di scopare’.” Een blik op Google Translate leert echter dat dit ongeveer hetzelfde effect heeft als in Frankrijk ‘Voulez-vous coucher avec moi’ zeggen…

Clubtour
Maan zou het rond deze tijd eigenlijk hartstikke druk hebben, maar heeft ineens toch zeeën van tijd. Ze moest opnieuw haar clubtour verplaatsen vanwege de coronacrisis. De optredens die voor september gepland stonden, staan inmiddels in februari in de agenda.

“Ik wil een te gekke mega dikke show neerzetten voor jullie, maar hoe het er nu naar uitziet gaat het in september niet lukken om een normale capaciteit in de clubs te laten in verband met de coronamaatregelen”, schreef de zangeres op Instagram. “Ik hoopte dat het zou lukken maar helaas pindacheese… kaartjes blijven gewoon geldig”, aldus Maan. “Zie jullie allemaal in februari, LOVE.”

Bron: