Je hoeft tegenwoordig Lang Leve de Liefde niet meer te kijken om niets te missen. Alle leuke en opmerkelijke fragmenten worden toch wel opgepakt door websites zoals de onze. Wil je bijvoorbeeld weten wat er in aflevering 108 van seizoen 6 gebeurd is? Zal ik je vertellen.

Lang Leve de Liefde aflevering 108 van seizoen 6

Al 6 seizoenen lang genieten mensen van Lang Leve de Liefde. Er is zelfs al een officiële LLDL-baby. Niet ééntje die gemaakt is in het programma, maar één die ontstond nadat de deelnemers ware liefde bij elkaar vonden.

Het is al lang niet meer het geval dat mensen alleen nog maar meedoen om ware liefde te vinden. Tegenwoordig doen ze vaker mee voor het avontuur of zelfs voor de bekendheid die het programma je kan brengen. Als je bekend wil worden, moet je alleen wel iets raars doen. In deze aflevering verdenken we niemand van bijbedoelingen, maar er gebeurde uiteraard wel weer wat opmerkelijks.

Jacuzzi in de villa

In de Lang Leve de Liefde jacuzzi gutst het vaak van de spanning. De meest memorabele momenten komen uit die jacuzzi en die is dan ook zeer geliefd bij de kijkers. In de aflevering van gister besloten Lisa en Dennis eens lekker te gaan badderen, en dat leverde weer een heerlijk ongemakkelijk fragment op.

Vlak voordat Lisa de jacuzzi in wil stappen, is ze namelijk iets heel belangrijks vergeten. Hoewel de twee al de hele dag samen zijn, kan ze nu niet meer ontwijken wat ze nou vergeten is.

Bron: