Romy Monteiro is nog maar net vrijgezel maar brengt nu al haar volgers het hoofd op hol met een topless foto.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Vrijgezel

Het kwam als donderslag bij heldere hemel: de breuk tussen Romy Monteiro en Jasper Suyk. De afgelopen jaren waren de tortelduifjes samen en deelden ze regelmatig de meest verliefde foto’s en video’s. Het leek wel een romance uit een film.

Maar niets bleek minder waar en een paar weken geleden maakten Romy en Jasper bekend niet langer bij elkaar te zijn.

Topless foto

Ze houdt ontzettend veel van eten en iets minder van sporten, maar toch blijft Romy er altijd uitzien als een bombshell. Keer op keer weet ze haar volgers te verbluffen met de meest mooie kiekjes. Het is dan ook niet gek dat Romy afgelopen jaar door FHM werd verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Terecht als je het ons vraagt!

Afgelopen week deelde Romy een wel heel nietsverhullend kiekje, namelijk toen ze topless voor de spiegel stond! Benieuwd naar die foto? Die zie je hier!

Bron: