In dit artikel gaan we even terug in de tijd. Om precies te zijn naar het jaar 2003, toen we massaal voor de buis gingen zitten als Idols werd uitgezonden. Iemand die destijds heel ver kwam was Dewi. Naast de zang, vielen ook haar dreadlocks op. Hoe ziet er nu uit?

Dewi Pechler Idols

Dewi werd uiteindelijk vierde in Idols 2003, achter Hind Laroussi, Jim Bakkum en winnaar Jamai Loman. In de live show waren het nummer Beautiful (Christina Aguilera) en Objection (Shakira) niet goed genoeg gezongen voor een finaleplek.

Na Idols lanceerde Dewi een album, maar haar muzikale carrière werd geen groot succes. In Better Than Ever vertelde ze het daar moeilijk mee gehad te hebben. Zonder management moest Dewi ineens alles zelf doen, terwijl ze geen idee had hoe dat moest.
Gelukkig bleef ze wel doorgaan met zingen. Als cover-zangeres had ze succes, maar tijdens de pandemie had Dewi door dat dit eigenlijk niet haar ding was. ”Ik mis het niet. Dat hysterische, elke keer weer opdoffen en de diva zijn.”

Dewi vriend

In het programma Better Than Ever liet Dewi ook weten een liefdeskoppel te vormen met een andere zanger. Het gaat om Ivar, die je kunt kennen uit The Voice in 2015.
Dewi werd al op haar zestiende moeder. Op haar negentiende deed ze mee aan Idols. Inmiddels is ze 40 jaar. De gekleurde dreadlocks van vroeger heeft ze niet meer, maar we herkennen de prachtige Dewi natuurlijk allemaal nog. Onderstaand een foto van hoe ze er nu uitziet.

Bron: