Soms hebben mensen last van grote fysieke ongemakken. Vaak kunnen ze daar helaas niets aan veranderen, maar in het geval van Katy kan dat wel. Ze heeft er namelijk zelf voor gekozen om super size borsten te nemen. Daar ervaart ze nu toch best wat ongemakken van.

Katy Ann

Katy Ann is een 28-jarige Amerikaanse dame uit Texas, die bekend werd als actrice maar nu voornamelijk bekend staat om haar enorme borsten. Ze begon op haar twintigste met een eerste borstvergroting. Hierbij ging ze van haar natuurlijke C-cup naar een dubbele D. Toen ze dat nog te klein vond, heeft ze uiteindelijk nog drie borstvergrotingen gedaan.

Ook heeft ze twee bilvergrotingen, en is ze aangevuld met botox en lipfillers. De totale kosten voor haar hele transformatie? Rond de 100.000 dollar… Koekoek! Hoe ze aan dat geld komt? Dat krijgt ze van haar sugar daddy’s. Goede deal toch? Die gasten hebben wat om naar te kijken en Katy heeft weer nieuwe elementen om in de strijd te gooien.

Fysieke ongemakken

Hoewel Katy blij is met haar enorme borsten, ervaart ze tegenwoordig ook wel ongemakken. Ze geeft zelf aan dat ze dankzij haar borsten niet meer mee kan doen aan bepaalde activiteiten. Zo zegt ze: “Ik kan niet meer in de achtbaan, omdat de schouderbeugels te veel op mijn borsten leunen”. Daarnaast zijn fysieke activiteiten niet altijd even makkelijk meer uit te voeren.

Toch heeft Katy Ann geen spijt van haar keuzes. Ze geniet op dit moment erg van haar levensstijl, en die kan ze alleen maar leiden dankzij haar supertieten. Wel zegt ze dat het voorlopig de laatste keer is dat ze iets aan haar borsten heeft laten doen. Ze geeft daarbij aan dat het eerder weer kleiner zal worden dan groter. Voor wie nu wel benieuwd is naar de supertieten van Katy, zijn er wat kiekjes hieronder te vinden.

Bron: