De Toppers hebben dit weekend een spectaculaire show neergezet. In de Johan Cruijff ArenA zongen Jan Smit, Gerard Joling, Rene Froger en Jeroen van der Boom als vanouds de sterren van de hemel. Maar toch is het flink misgegaan gisternacht.

Afterparty

Na het concert besloot het kwartet om een VIP-afterparty te organiseren. Hiervoor waren een hoop bekende Nederlanders uitgenodigd.
Niets mis mee natuurlijk. Maar toen Jeroen van der Boom naar binnen wilde, werd hij door de beveiliging niet toegelaten. Hij werd zelfs weggestuurd. Dat laten meerdere bronnen weten aan Shownieuws, dat het gebeuren nu groot kopt op haar website.

Jeroen weggestuurd

De vrouw van Jeroen van der Boom, die ook zijn manager is, wil niet reageren op het incident. Het vermoeden bestaat dat het ging om een beveiliger die geen idee heeft wie Jeroen van der Boom is en hem daarom besloot te weigeren.
Van der Boom zou ook geen bandje om zijn pols hebben gehad, waarna de beveiliger waarschijnlijk helemaal argwanend werd.
Het is ook nog mogelijk dat de beveiliging ‘de nieuwe Jeroen’ niet herkende. In de afgelopen maanden is hij namelijk veel kilo’s afgevallen.
Het is niet duidelijk of de zanger het feest alsnog bereikt heeft. De organisatie van De Toppers claimt van wel. De bronnen vertellen aan Shownieuws echter dat Van der Boom is weggestormd.

‘Toppers klaar’

In de eerste alinea schrijven wij dat De Toppers ‘de sterren van de hemel’ hebben gezongen. Op social media is niet iedereen het daarmee eens.

Bron: