Het is een hilarisch moment dat alle opnames abrupt tot stilstand brengt. De 48-jarige actrice, Katja Schuurman, blijkt haar broek volledig te hebben gescheurd tijdens de opnames van een tv-programma, film of serie.

Terwijl de camera blijft rollen, vraagt de lachende cameravrouw: “Wat heeft u gedaan, mevrouw?” Zonder een woord te zeggen, draait Katja zich om en toont ze de camera het gapende gat in haar broek, dat een prachtig uitzicht biedt op haar volledige bilnaad. Hoewel er aanvankelijk niet veel op te merken valt, zorgt Schuurman ervoor dat de kijkers volop kunnen genieten van dit komische tafereel door haar broek nog verder open te sperren.

Vervolgens draait de cameravrouw zich naar een crewlid en vraagt ze wat hij van het gat vindt. In tegenstelling tot de kijkers van de video, is deze dame niet zo enthousiast over de scheur in Katja’s broek. Ze steekt haar middelvinger op, terwijl Katja en een andere vrouw uit haar entourage het uitproesten van het lachen.

We kunnen alleen maar hopen dat Katja snel een nieuwe broek heeft weten te regelen en dat de opnames weer hervat kunnen worden zonder verdere incidenten.

Bekijk hieronder de legendarische beelden:

Bron: